Hoe altijd op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes?

Vind je het interessant te weten wat er allemaal speelt in de wereld? En blijf je graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes? Er zijn mogelijkheden genoeg om mee te zijn. Maar misschien zie je door die overload aan informatie het bos niet meer door de bomen. Wij geven hieronder onze beste tips om op de hoogte te zijn van het laatste nieuws, op een efficiënte manier.

Klassieke kanalen

Via de klassieke kanalen als tv, kranten, magazines en radio kan je uiteraard makkelijk van alles op de hoogte blijven. En kranten en magazines lees je de dag van vandaag natuurlijk net zo goed online als offline. Je hebt altijd gratis toegang tot een beperkt aantal artikels. Erger je je blauw aan de paywall op krantenwebsites? Abonneer je dan voor slechts enkele euro’s per maand en blijf zo helemaal op de hoogte van alle laatste nieuwtjes.

Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om je te abonneren op Het Laatste Nieuws of De Morgen voor slechts 6 euro voor 4 weken. Dan kan je één van deze twee kranten 4 weken uitproberen. Na deze 4 weken stopt het abonnement vanzelf. Klik hier voor meer informatie over deze actie! Je kan kiezen tussen de papieren versie en de digitale versie. Ga je voor de digitale versie dan krijg je zelfs 8 weken toegang tot de krant voor amper 6 euro.

Feedly

Heb je soms je buik vol van de negatieve berichtgeving van klassieke media? En word je daar soms somber van? Dan zijn alternatieve nieuwsplatformen als Feedly een echte aanrader. Feedly is een platform dat je kan gebruiken als website maar ook als app (terug te vinden in de App Store en Google Play Store). Je kan via het platform je favoriete websites en blogs volgen. Zo ben je helemaal mee met het nieuws dat jou interesseert, zonder dat je alle negatieve en sensationele berichten hoeft tegen te komen.

Blendle

Naast Feedy, is Blendle ook een leuk nieuwsplatform. Je krijgt er toegang tot de magazines en kranten van jouw keuze, van zowel binnen- als buitenland! Je betaalt bovendien enkel de artikelen die je interesseren. Je hoeft dus niet voor een volledige kranteneditie of magazine te betalen. Te gebruiken als app of via de website.

Squid

Via de nieuwsapp Squid, kan je je persoonlijke feed samenstellen uit maar liefst 1000 verschillende nieuwsbronnen. Je kan de thema’s van jouw keuze selecteren en zelf een nieuwsoverzicht samenstellen van enkel berichten waarover jij informatie wil lezen.

Nieuwsbrieven

Schrijf je in op nieuwsbrieven van krantenwebsites of andere websites of bedrijven waarvan jij op de hoogte gehouden wil worden. Vaak heb je bij je inschrijving de mogelijkheid om de thema’s of onderwerpen die jou het meest interesseren, aan te duiden. Zo word je niet overspoeld door berichten, maar ontvang je nieuws op maat van jouw interesses.

Sociale media

Je sociale media-kanalen zijn ook altijd handig als informatiebron. Zowel op LinkedIn, Instagram, Twitter en Facebook kan je de laatste nieuwtjes ontdekken en zo op de hoogte blijven van wat er zoal in de wereld gebeurt.

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laatste berichten van Nick Van Ranst (toon alles)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *